Aglomeraţie în traficul din Bucureşti, înainte de relaxarea restricţiilor. “Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai”

912

A fost aglomeraţie, miercuri, în traficul din Bucureşti, deşi este stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus. O coadă de maşini s-a format într-o intersecţie din sectorul 2 al Capitalei.

Mai bine de două săptămâni mai sunt până când autorităţile vor modifica restricţiile impuse prin decretarea stării de urgenţă. Cu toate acestea, zeci de şoferi au aglomerat, miercuri, o intersecţie din sectorul 2 al Capitalei.

Imaginile au fost postate pe Facebook de către Camelia Cavadia cu mesajul: “La mine în intersecție e așa. Ca într-o zi normală de miercuri. Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai.”

Citește și: Consiliul General va decide dacă aprobă construirea unui ansamblu rezidențial cu blocuri de 14 etaje pe malul Lacului Tei, pentru familia lui Cristi Borcea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că autoritățile lucrează la mai multe scenarii privind măsurile care vor fi relaxate total sau parțial începând cu data de 15 mai.

Acesta a precizat că varianta finală depinde de cum vor fi respectate restricțiile în următoarea perioadă, mai exact în perioada 1 mai.