Borduiada, înlocuită cu becuiada. Edilii au inventat o nouă afacere: iluminatul parcurilor și a străzilor

650

Concret, după ce au montat etaje de borduri, edilii bucureșteni s-au reoreintat și au trecut de la borduiadă la becuiadă, pun becuri și schimbă iluminatul public în parcuri, pe străzi – pe motiv că nu este modern.

Edilii au început să schimbe becuri pe bandă rulantă, după ce au terminat de montat etaje de borduri. Există și un banc în sector 3 al Capitalei: te poți sinucide dacă te arunci de pe borduri în Sectorul 3 al Capitalei, așa de înalte le-au pus angajații edilului Robert Negoiță.

Cel mai recent contract a fost semnat de Primăria Sectorului 2 a Capitalei, care prevede montarea de becuri led în parcurile Ion Creangă, Național, Obor, Maior Coravu, dar și în intersecția Popa Nan-Țepeș Vodă.

Potrivit documentelor, edilul Sectorului 2 a semnat la sfârșitul anului trecut aceste contracte care prevăd montarea de becuri în valoare de 4,43 de milioane de lei, fără TVA.

Citește și: Un grup de oameni de afaceri arabi vrea să dezvolte un proiect rezidenţial cu circa 300 de apartamente în zona Baicului din Capitală

Administrația Domeniului Public Sector 2 a semnat contract pentru iluminat cu firma Electrică Power Conect SRL, toate contractele fiind atribuite în aceeași zi. Societatea este client vechi la Sectorul 2, deși potrivit datelor publice ar avea doar 3 angajați.

Astfel, la începutul anului 2013, ADP Sector 2 a încheiat un acord cadru cu firma ELECTRICĂ POWER CONECT în valoare de 1,4 milioane lei fără TVA pentru întreținerea iluminatului public din parcuri, scuaruri și sere, aflate în administrarea instituției.