Ce averi fabuloase au candidaţii la primăriile de sector din Bucureşti: Vilă la Hollywood, zeci de terenuri, zeci de apartamente şi milioane de euro de primit

484

Principalii candidaţi la primăriile de sector din Capitală, primării cu venituri, în medie, de aproape 1 mld. de lei pe an, deţin averi impresionante.

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru primăria Sectorului 2, deţine, potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Camerei Deputaţilor, două terenuri, 5 apartamente, două case, dintre care una în Hollywood, SUA, şi un spaţiu comercial.

Citește și: PUZ Sector 2 a fost adoptat în ședința CGMB. Dispar zeci de hectare de spațiu verde

El mai deţine două atoturisme şi are bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 225.000 de euro. Popescu mai are în depozite bancare peste 180.000 de euro. Mai are împrumuturi acordate în nume personal în valoare de peste 2,5 milioane euro. Din salariul de deputat a obţinut circa 70.000 de lei brut în 2015, ultima declarare a veniturilor şi averilor. El a mai obţinut 5.000 de lei din dobânzi şi 1.200 de lei dintr-o asociaţie agricolă.

Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS-PNL pentru primăria Sectorului 2, deţine 2 apartamente în Bucureşti şi trei autoturisme. A avut venituri anuale de 80.000 de lei din salarii, potrivit ultimei delcaraţii de avere depuse.