Cine este candidatul PLUS pentru Primăria Sector 2. Corupția Ucide: I-au fost retrase toate drepturile

648

PLUS, formațiunea condusă de Dacian Cioloș, a decis pe cine trimite în cursa pentru Primăria Sector 2. Este vorba despre Răzvan Diaconu, expert Marketing și comunicare. El este candidat PLUS pentru Primăria Sectorului 2.

“Esența programului propus de mine este o foarte bună înțelegere a problemelor reale ale comunității, dialog deschis cu cetățenii și implicarea activă a acestora în găsirea de soluții.

Încurajarea economiei locale să crească, dar și să contribuie la dezvoltarea locală, stimularea cetățenilor să propună soluții, educația vocațională a tinerilor, facilitarea transportului în comun sau grija profundă față de urbe și valorile sale, toate sub egida respectului, transparenței și eticii, sunt doar câteva din promisiunile pe care le fac și la care mă angajez”, a spus Răzvan Diaconu.

Citește și: Primăria Sectorului 2 vrea să amenajeze zone de aventură și tiroliană în Parcul Național

Corupția Ucide, organizație din care făcea parte și Răzvan Diaconu, a făcut un anunț vizavi de candidatul PLUS. ”Colegul nostru Răzvan Diaconu candidează la o funcție publică din partea unui partid politic. Conform statutului Corupția Ucide, acest lucru îl face incompatibil cu exercitarea unor atribuții în cadrul grupului nostru.

I-au fost retrase toate drepturile de postare pe pagina CU. Îi mulțumim pentru tot ajutorul oferit mișcării de stradă și echipei Corupția Ucide în cei 3 ani de colaborare și îi urăm succes în continuare în noile lui aventuri”, a transmis Corupția Ucide.