Dan Cristian Popescu anunță controale riguroase la comercianții din Sectorul 2

708

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 a cerut directorului ANPC să întreprindă controale la comercianții din sectorul 2, pentru a se asigura că legea este aplicată și cetățenii sunt protejați în fața oricăror abuzuri.

Prima zonă verificată a fost cea din Hala și Piața Obor, cea mai mare piață din București.

“Este o perioadă dificilă pentru noi toți și din păcate există persoane care profită de această situație. Am cerut să se verifice dacă prețul de la raft se regăsește și la casa de marcat și, de asemenea, vreau ca speculanții să fie identificați și sancționați. Acești indivizi pun în pericol viața noastră, a tuturor, evazionează statul roman și aduc pagube inclusiv comercianților de  bună credință”, a declarant viceprimarul Popescu.

Citește și: Eroii necunoscuți. 4.000 de ”gunoieri” înfruntă în București pandemia de coronavirus și stigmatizarea: ”Fără ei, în trei zile avem și holeră”

Tot printre măsurile anunțate de Dan Cristian Popescu se află și obligativitatea comercianților din Hala și Piața Obor de a acoperi marfa cu folie transparentă, de a purta mănuși de unică folosință și mască de protecție si de a îndruma clienții să păstreze distanța legală unul față de celălalt.