Donald Trump și Gigi Becali au fost aproape să intre în afaceri! Dezvăluiri INCREDIBILE: „Voia două turnuri”

827

Donald Trump, președintele Statelor Unite, a fost aproape să intre în afaceri cu Gigi Becali, după cum explica, la începutul afacerilor sale, latifundiarul din Pipera. Patronul FCSB dezvăluia în 2007 că oamenii lui Trump au fost la București și că voiau să facă două turnuri denumite Becali-Trump Towers.

„Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat şi mi-au spus că vrea să facă două turnuri înalte. M-a invitat la Atlantic City. Dacă mă duc, o să-mi întoarcă vizita. Ei vin cu banii, eu – cu terenurile. Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile să se numească Becali-Trump”.

Citește și: Un grup de oameni de afaceri arabi vrea să dezvolte un proiect rezidenţial cu circa 300 de apartamente în zona Baicului din Capitală

„Am un teren de șase hectare în sectorul 2, aproape de parcul Herastrau. Aici am putea să construim cele două turnuri”, a adaugat Gigi Becali la acea vreme.

2 miliarde de $ ar fi plănuit să investească Trump în afacerea pe care urma să o dețină alături de Gigi Becali. Între timp, afacerea a căzut și cele două părți nu au mai colaborat, foarte probabil, din cauza crizei economice.