Hoții din București au dat atacul! Au furat marfă de sute de mii de euro în câteva minute

904

Hoții au dat iama într-un depozit de țigarete de unde au furat marfă în valoare de sute de mii de euro. În ultima vreme, par să nu mai aibă frică de nimic și dau lovituri după lovituri. După ce au prădat chiar sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, acum hoții au dat o mega spargere la un depozit de țigarete.

În cursul zilei de marți, polițiștii de la Poliția Capitalei au pus în executare cinci mandate de percheziție imobiliară, la domiciliile unor persoane suspectate că au furat 70.000 de pachete cu țigări. Cele cinci persoane sunt acuzate de furt calificat, complicitate la furt calificat și punere în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false.

Depozitul de țigarete a fost spart în noaptea de 23 mai 2020, acesta fiind amplasat în Sectorul 2 al Capitalei. Pentru a nu fi prinși, hoții au folosit un autoturism BMW, la care au montat alte numere de înmatriculare. Prejudiciul calculat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 se ridică la peste 266.000 de euro.

Citește și: O firmă de apartament a obținut prin achiziție directă, într-o zi, 10 contracte în valoare de 500.000 de lei de la Primăria Sectorului 2

”Hoții au transportat toată noaptea țigările furate. Au fost peste 70 de baxuri cu țigarete. Avem informații că în prima fază, hoții au dat atacul și au scos cele 70 de baxuri cu țigări pe care le-au dus într-un loc anume de unde le-au transportat în noaptea respectivă”, spune unul dintre polițiștii care au participat la acțiune.

În plus, mai spun oamenii legii, la percheziții au fost găsite patru autoturisme de lux, proprietatea a patru dintre cei cinci suspecți, mașini care au fost puse sub sechestru pentru a putea acoperi o parte din pagubă.