Jaf ca-n filme într-un complex rezidențial din București. Doi hoți au furat 16 ceasuri de lux și zeci de bijuterii

737

Jaf ca în filme într-un complex rezidenţial din sectorul 2 al Capitalei! Doi hoţi au spart un apartament de lux, păzit şi supravegheat video, ziua în amiaza mare. Au plecat cu o comoară: 16 ceasuri de lux şi zeci de bijuterii. Toate valorează 300 de mii de euro. Indivizii au fost prinşi după trei luni când încercau să fugă în Republica Moldova, acolo unde au şi vândut deja o parte din bunuri.

Uşa ferecată cu una din cele sigure încuietori nu a fost un obstacol pentru hoţi. Au folosit o cheie potrivită pentru a intra în apartamentul de lux fără să lase nici măcar o urmă.

Deși complexul rezidențial unde a avut loc jaful este supravegheat video și păzit în permanență hoții nu s-au lăsat intimidați. Au avut nevoie de mai puțin de trei ore pentru a da lovitura și a se face nevăzuți.

Citește și: Variantă şoc pentru Dinamo! Negoiță: “Cred că Ministerul de Interne ar putea reveni, au fost ceva discuţii”

Surse din poliţie spun că indivizii au acţionat la pont. Ştiau nu doar că proprietarii sunt plecaţi, dar şi că au o comoară în casă. Au pus mâna pe 16 ceasuri de lux şi zeci de bijuterii din aur. Prada: peste 300.000 de euro. Luni întregi s-au plimbat liberi prin ţară şi în acest timp ar fi vândut o parte din bunuri în Republica Moldova. Camerele de supraveghere din complex i-au dat de gol şi în cele din urmă au fost prinşi în timp ce încercau să plece din ţară.

Au în “palmares” şi alte lovituri atât la noi, cât şi în Moldova. În trecut, au reuşit chiar să fure o cutie de valori dintr-o bancă. Pentru mulţi, povestea pare scoasă din filmele de acţiune.

Proprietarul, un tânăr de 34 de ani, speră să mai recupereze o parte din bunuri. Pe hoţi lovitura îi va costa până la cinci ani de libertate.