Magda Catone, “fentată” pentru postul de viceprimar la Sectorul 2. Consilierii au numit, în schimb, un apropiat al fostului primar Neculai Onțanu

1094

Adrian Costache (PNL) și Alexandra Chirilă (USR-PLUS) au fost aleși viceprimari ai Sectorului 2, în cadrul ședinței Consiliului Local.

Fiecare dintre ei a fost ales cu câte 17 voturi. Totodată, Adrian Costache a fost desemnat viceprimarul care va prelua atribuțiile primarului, în situația în care acesta nu și le poate exercita.

Costache este fost membru UNPR și a făcut parte din Garda Civică a fostului primar Onțanu. Apoi a ajuns vicepreședinte al filialei PRU Sector 2.

Citește și: Adrian Albu, supraviețuitor Colectiv ajuns consilier local în București: “Am cicatrici, astea nu se vindecă. Autoritățile nu au învățat mare lucru”

Adrian Costache este un apropiat al ministrului Educației, Monica Anisie. Aceasta este și secretarul general adjunct al filialei PNL Sector 2, acolo unde ministrul Educației este președinte. La începutul anului Costache a fost numit director la Sala Palatului. Înainte a ajunge director general al Sălii Palatului, Costache a fost inginer Serviciul Tehnic la Administrația Piețelor Sector 2.

Actrița Magda Catone a fost anunțată în luna octombrie de Violeta Alexandru, președintele PNL București, ca fiind una dintre cele două propuneri ale PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2. Cu toate acestea, Catone n-a prins funcția în cadrul consiliului local.