OMV Petrom vinde un teren din proximitatea Cora Pantelimon pe care se poate dezvolta un proiect imobiliar mixt

773

OMV Petrom SA, în cadrul proiectului de valorificare a proprietăţilor care nu fac parte din activele sale operaţionale, intenţionează valorificarea prin vânzare a unui teren având suprafață de 35.644 mp, situat în Bucureşti, Sos. Vergului nr. 16A, Sector 2. Terenul este pretabil pentru un proiect imobiliar mixt, cu o componentă rezidenţială alături de spaţii comerciale, dar nu sunt excluse nici alte utilizari ale terenului.

Proprietatea menţionată este situată în proximitatea Centrului Comercial Esplanada, în zona intersecţiei Sos. Vergului cu Sos. Pantelimon, într-o zona compusă din ansambluri de locuit (în principiu blocuri), in imediata apropiere a zonei comerciale Esplanada – Brico Depot – Mobexpert, având în apropiere Parcul Sticlărie, Parcul Morarilor şi spitalul Malaxa. În proximitate  se mai află şi un magazin Dedeman, parcul şi lacul Pantelimon şi spitalul Sf. Pantelimon.

La aproximativ 2,5 km distanţă se află Complexul Sportiv Lia Manoliu şi Mega Mall.

Citește și: Veste uriașă pentru dinamoviști: „Noul stadion va avea 33.000 de de locuri! În primăvară intră buldozerul”. Unde va fi amplasată noua arenă a roș-albilor

Accesul la proprietate este facil, direct din Sos. Vergului, la care are o deschidere de 79 metri, auto sau pietonal. Zona este deservită de metrou la staţiile Pantelimon, Republica sau Costin Geogian, precum şi de mijloace de transport în comun ale STB pe Sos. Pantelimon sau B-dul Basarabia.

Potrivit certificatului de urbanism terenul a fost eliberat de construcţii în baza autorizaţiei de desfiinţare din 2008.

Detalii tehnico-economice, precum si alte informatii cu privire la potentialul de dezvoltare al proprietatii pot fi obtinute din certificatul de urbanism pentru informare emis de primaria de sector, care este disponibil si poate fi pus la dispozitie de catre reprezentantii companiei care detine terenul.

În acest moment pe teren se desfăşoară lucrări de ecologizare, astfel încât la finalul acestora terenul va fi liber de obligaţii de mediu. Intenţia OMV Petrom este ca terenul să fie încadrat în categoria de terenuri pentru folosinţă sensibilă, putând fi utilizat pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect: rezidenţial, comercial, office, mixt etc.

Pentru a iniţia o discuţie cu reprezentaţii OMV Petrom în vederea obţinerii mai multor detalii cu privire la proprietate şi la modalitatea de vânzare, puteţi trimite un mesaj la adresa de e-mail assetsale@petrom.com.