Primăria Sectorului 2 vrea să amenajeze zone de aventură și tiroliană în Parcul Național

1218

Administrația Domeniului Public Sector 2 anunță că a inițiat o licitație pe SICAP (sistemul electronic de achiziții publice) pentru amenajarea unei zone de aventură și tiroliană în Parcul Național, valoarea totală fiind estimată la 1,2 milioane de lei.

 

Conform anunțului se va realiza proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a parcului, astfel încât să se creeze posibilitatea desfășurării de activități sportive și recreative și de folosire în mod plăcut a timpului liber.

Citește și: Surpriză majoră: Primarul Gabriela Firea: În Capitală sunt patru milioane de oameni

“Proiectul și lucrările care urmează a fi executate vor avea în vedere următoarele: reabilitare corp de toalete existent, actualmente dezafectat; realizare casă de plecari trasee, construcție din lemn pe fundație de beton; reabilitare scenă existentă; realizare gard de lemn pe soclu de beton în spatele scenei; curățare parc fără defrișare arbori viabili; realizare împrejmuire cu trei căi de acces; realizare căi de circulație; realizare echipamente de joacă pentru copii; realizare sistem de iluminat cu stâlpi; realizare sistem de irigare; realizare sistem supraveghere video și internet; realizare plantări de arbuști de umbră”, prevede anunțul.

Criteriul de atribuire îl reprezintă prețul cel mai scăzut. Ofertanții vor trebui să demonstreze că au executat lucrari similare cu cele care reprezintă obiectul contractului, a căror valoare cumulată a fost de minim 1.000.000 lei fără TVA.