Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: “Să vedem câți bani putem aloca pentru Dinamo. Am toată deschiderea”

449

Aflată într-o situație grea în Liga 1, Dinamo ar putea primi o mână de ajutor nesperată. Noul primar de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, este dispus să-i ajute cu bani pe oamenii echipei din Ștefan cel Mare.

“Eu sunt pentru sport. Am toată deschiderea din lume. O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo, dar trebuie să vedem cifrele exacte când ajung în funcție.

Deschiderea pentru Dinamo există, ca și pentru celelalte sporturi. Repet, deschiderea există pentru Dinamo.

Trebuie să ne uităm peste cifre. Să vedem câți bani avem și câți bani putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului.

Citește și: Scandal înainte de alegeri în Sectorul 2! Replică dură a celor de la ADP. Plângere penală pe numele Monicăi Anisie și a șefei DSP, Oana Nicolescu

Bugetul va fi probabil în funcție de bugetul aprobat de guvernul României. În contextul coronavirusului, încasările scad foarte, foarte tare și va trebui să vedem cum prioritizăm banii pe care îi avem. Eu sunt pentru sprijinirea sportului.

Mai sunt puțini pași de parcurs până voi deveni primar cu acte în regulă.
Am fost microbist, recunosc că nu mai sunt.

Am avut alt hobby care s-a tranformat în ceva serios, în full time, mă refer la politică și acum este jobul meu. Din punct de vedere administrativ nu pot să fiu decât dinamovist”, a spus primarul Sectorului 2.

Licențiat în informatică, Radu Mihaiu a reușit supriza la alegerile locale, unde l-a învins pe principalul favorit la câștigarea Primăriei Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.