Radu Mihaiu: Universitatea de Construcţii şi Veranda Mall s-au oferit să găzduiască centre de vaccinare anti-COVID

1384

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti şi Veranda Mall s-au oferit să găzduiască centre de vaccinare împotriva COVID-19.

Întrajutorarea e temelia societăţii. Ne facem bine. Azi am primit o veste excelentă. Atât Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, cât şi Veranda Mall s-au oferit să găzduiască centre de vaccinare. Sprijinul lor necondiţionat pentru comunitatea Sectorului 2 e un gest care îmi dă încredere că vom ieşi din această pandemie mai uniţi şi mai puternici. Vom pregăti îndată spaţiile puse la dispoziţie astfel încât campania de vaccinare să se desfăşoare în condiţii optime”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Citește și: Taxa anuală pentru locul de parcare în București ar putea ajunge la 600 de lei, afirmă primarul Sectorului 2

Viceprimarul Alexandra Chirilă preciza că în Sectorul 2 se vor deschide patru centre de vaccinare împotriva COVID-19. ”În Sectorul 2 vom deschide 4 centre de vaccinare, astfel: Spitalul Clinic Colentina, cu 4 puncte de vaccinare; Circul Metropolitan Bucureşti, cu 14 puncte de vaccinare; Centrul de zi Sfânta Maria (str. Oituz nr 9), cu 5 puncte de vaccinare; Centrul de Îngrijire şi Găzduire Neghiniţă (str. Viitorului 54); cu 4 puncte. Nouă, ca administraţie locală, ne revine responsabilitatea dotării centrelor Sfânta Maria şi Neghiniţă. Progresăm din oră în oră cu dotarea acestora cu necesarul de echipamente, mobilier, infrastructură hardware, astfel încât până pe data de 15 ianuarie dotarea să fie completă”, scria Alexandra Chirilă pe Facebook.