Șapte zone intră în reparații capitale. Se întâmplă în sectorul 2 al capitalei

863

Locuitorii Sectorului 2 au motive de bucurie. Șapte zone importante vor intra în reparații capitale. Decizia a fost luată de catre Consiliul Local al Sectorului 2, în sedința din data de 28 noiembrie și vine ca urmare a ințitiativei viceprimarului PNL, Dan Cristian Popescu.


„Am primit numeroase sesizari din partea locuitorilor referitoare la calitatea sistemului rutier din zonă. Ma bucur că am reușit trecerea acestui proiect prin consiliu, în ciuda protestelor. Consider că este de datoria noastră să le oferim locuitorilor confortul necesar zi de zi, pentru a se simți în Sectorul 2 ca acasă!” a declarat la finalul ședinței de Consiliu Local, Dan Cristian Popescu.

Citește și : Surpriză majoră: Primarul Gabriela Firea: În Capitală sunt patru milioane de oameni

Astfel, peste 30.000 de oameni ce locuiesc în zona străzilor Fântânica, Marcu Armașu, Vișinilor, Socolescu Ioan, Virgil Lazarovici, blvd Pantelimon 3-15 și Ștefan Cel Mare vor scapa, din primavară, de neplacerile cauzate de starea proastă a infrastructurii rutiere.

Zonele ce vor intra în reabilitare sunt Str Fântânica, Str. Marcu Armașu, Str. Vișinilor, Str. Socolescu Ioan, Str. Virgil Lazarovici și zona Blvd Pantelimon 3-15 și Ștefan Cel Mare, nr 29 (inclusiv parcarile și aleile adiacente).