Scandal înainte de alegeri în Sectorul 2! Replică dură a celor de la ADP. Plângere penală pe numele Monicăi Anisie și a șefei DSP, Oana Nicolescu

860

Scandal înainte de alegeri în Sectorul 2! Administrația Domeniului Public a anunţat printr-o postare pe o rețea de socializare că a formulat o plângere penală împotriva ministrului Educației Monica Anisie și a șefei DSP, Oana Nicolescu, nimeni alta decât fina ministrului Anisie. Concret, plângerea se referă la folosirea influenței pe care PNL sector 2 o are la nivelul DSP București și prin care s-ar fi început o campanie de defăimare a ADP sector 2.

“ADP Sector 2 nu face politică, doar administrație în folosul cetățeanului. Am reacţionat față de modul în care persoane angajate politic, cu notorietate în administrația publică locală a sectorului 2 s-au folosit de influența pe care o au la nivelul D.S.P. a Municipiului București, pentru obținerea unor avantaje proprii de natură electorală în perspectiva apropiatelor alegeri locale”, au transmis reprezentanții ADP

Replică dură a celor de la ADP

Reacţia celor de la ADP cine după ce PNL Sectorul 2 a spus că mai multe fântâni publice care aparţin de Administrația Domeniului Public nu curge apă potabilă.

„Corupția din Primăria Sectorului 2 a devenit zilele acestea un monstru gata să ucidă. Cu toții am aflat de curând că la cel puțin două fântâni publice cu apă, pretins potabilă, pentru locuitorii Sectorului 2, gestionate de ADP Sector 2, apa nu este bună de băut!

Citește și: Ce averi fabuloase au candidaţii la primăriile de sector din Bucureşti: Vilă la Hollywood, zeci de terenuri, zeci de apartamente şi milioane de euro de primit

Este vorba despre fântânile publice din Parcul Obor și din Parcul Florilor, ambele unități fiind supuse unei testări a unor eșantioane de apă. Apa, conform certificatului făcut public, este infestată cu microbacterii peste limita admisă de legislația aflată în prezent în vigoare.

Șeful ADP Sector 2 este în prezent Alin Drugău, personaj acuzat de corupție în nenumărate dăți, numit la conducerea ADP Sector 2 în 14 decembrie 2018 cu sprijinul conducerii actuale PSD a primăriei”, au scris oamenii lui Anisie.

ADP-ul a transmis că informațiile sunt false și că a luat decizia acum să formuleze o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție

„S-a adus astfel la cunoștiinta procurorilor modul în care, printr-o acțiune premeditată persoanele nominalizate în plangerea penală au urmărit să influențeze elect. sec. 2, să manipuleze intenția de vot a alegătorilor, (…) influențând negativ climatul de exercitare neîngradită a dreptului și libertății cetățenilor de a vota potrivit propriilor convingeri, principiilor și normelor democratice statornicite prin Constituție”, au mai punctat cei de la ADP.