Șeicii continuă să negocieze preluarea lui Dinamo: „Nimeni nu a renunțat! Noi încă lucrăm și ‘ronțăim’ la acte”

615

Situația de la Dinamo este gravă, Ionuț Negoiță, patronul echipei, anunțând că nu va mai da bani nici măcar pentru ca „alb-roșii” să primească licența. Între timp, varianta cu șeicul Tahnoon Nimer pare că prinde contur, iar negocierile pentru preluarea lui Dinamo continuă.

Dinamoviștii speră în continuare ca echipa să fie preluată de tandemul Claudiu Florică – șeicul Tahnoon Nimer, iar Marian Mihail, avocatul din bordul lui Charlton Athletic, a declarat că se negociază în continuare preluarea lui Dinamo.

„Oferta venită de la partenerii domnului Florică există. Dacă am fost numiți la Charlton Athletic, nu înseamnă că s-a închis pista Dinamo, a spus-o și Claudiu. Am o relație foarte apropiată cu domnul Florică, atât profesional, cât și personal. În momentul de față, în proiectul Dinamo sunt implicat ca avocat. Analizez, dau niște păreri”.

Citește și: Primăria Sectorului 2 anunţă deschiderea a 17 pieţe volante începând de marţi până sâmbătă

„Chiar și în contextul actual, noi încă lucrăm și «ronțăim» la acte. Nu s-a blocat niciodată cu adevărat, nimeni nu a renunțat. Au fost niște impasuri de ambele părți, a apărut mereu altceva. Acum, există și această situație temporară: eu mai puțin, dar Claudiu e cu atenția și spre Charlton”,a mai spus Marian Mihail.

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la propriul club și a făcut un apel disperat pentru ca echipa din șoseaua din Ștefan cel Mare să fie salvată: „E nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența. Dănciulescu nu a mai dat niciun semn. Cum aș putea refuza eu? Nu e vorba despre mine, ci despre Dinamo. Eu le-am transmis și suporterilor să preia pachetul ăsta de 82%.

Dacă Dinamo e pentru suporteri, aceasta ar fi cea mai bună variantă. Le-am spus să vorbească și la Primăria Sectorului 2, la Ministerul de Interne. Mergeți și căutați o soluție”.

„Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește. Nu, nu am glumit niciodată. Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere”, a mai spus Ionuț Negoiță.