Selly și Dorian Popa au susținut concerte surpriză în școli, pentru a combate bullying-ul în rândul copiilor

621

Dorian Popa și trupa 5Gang, din care face parte cel mai apreciat YouTubber din România, Selly, le-au făcut o surpriză de proporții copiilor din mai multe școli ale sectorului 2

În timpul recreației, artiștii au susținut mini-concerte de neuitat elevilor a cinci unități școlare, cărora le-au transmis mesajul “Bullying-ul nu este cool!”, în dorința de a stopa acest fenomen îngrijorător în rândul copiilor și adolescenților.

Concertele au avut loc în școlile Petre Ghelmez, Grigorie Ghica Voievod, 39, 32 și 56. Ultimul recital a fost, de altfel, și mai emoționant pentru Gami OS, membrul trupei 5Gang, întrucât acesta a urmat, la rândul său, cursurile școlii 56.

Citește și: Șapte zone intră în reparații capitale. Se întâmplă în sectorul 2 al capitalei

Dorian Popa și artiștii trupei 5Gang sunt ambasadorii proiectului Academia Copiilor Sector 2, un program educațional inițiat de Primăria Sectorului 2, la care s-au înregistrat peste 37.000 de înscrieri în rândul copiilor din grădinițe, școli și licee. Aceștia au ocazia să urmeze gratuit cursuri, în paralel cu programa școlară, pentru a obține o educație solidă.

Patru din cele mai influente persoane din social media, Ioana Ginghină (actriță) și Dorian Popa (cântăreț, vlogger), Mirela Retegan (Antrenorul Părinților, creatoarea fenomenului Zurli) și Selly (cel mai influent vlogger din România), au devenit ambasadorii proiectului „Academia Copiilor Sector 2” și vor promova în rândul copiilor și al părinților importanța dobândirii unei educații în vederea dezvoltării individului de la cele mai fragede vârste.