Târgul serviciilor de securitate

644

Primăria Sectorului 2, Poliția Locală Sector 2 și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București au fost parteneri joi, 6 iunie 2019, în calitate de organizatori ai Târgului produselor și serviciilor de securitate, ediția 2019, o manifestare care are ca scop informarea populației cu privire la cele mai noi tehnici, metode, servicii pentru îmbunătățirea siguranței personale și a proprietății.

Evenimentul a avut loc în cadrul Săptămânii prevenirii criminalității, ce se desfășoară la nivel național și se află la a XVI-a ediție. Având ca temă prevenirea furturilor din patrimoniu, târgul a adus în Parcul Obor 20 de firme partenere de profil, care au prezentat noutăți din acest domeniu.

În cadrul târgului a avut loc o expoziție cu dotarea auto/moto a participanților la târg – autovehicule, motociclete, ATV-uri folosite în exercitarea misiunilor de pază, intervenție și apărare.

Citește și: Cine este Mugur Toader, noul primar al sectorului 2

De asemenea, s-au desfășurat exerciții ce prevedeau atacuri la persoană, tehnica de autoapărare în cazul atacului cu armă de foc și cuțit susținute de membrii Academiei Naționale de Bodygarzi, coordonați de domnul Nicolae Dogari, arbitru internațional, membru al  Federației Române de Hand to Hand Fighting, centură neagră la kyokushin instructor în Europa, în special în România, Ucraina și Rusia.

Un alt exercițiu a fost susținut de o firmă de securitate care a prevăzut intervenția în cazul furtului dintr-un bancomat.