Variantă şoc pentru Dinamo! Negoiță: “Cred că Ministerul de Interne ar putea reveni, au fost ceva discuţii”

813

Ionuţ Negoiţă a făcut un anunţ neaşteptat: finanțatorul lui Dinamo a dat de înţeles că clubul din Ştefan cel Mare ar putea reveni sub tutela Ministerului de Interne, în cazul în care nu va găsi un investitor.

“Cred că Ministerul de Interne, de unde a venit clubul, ar putea reveni, am înţeles că au fost ceva discuţii în sensul acesta. Ar fi o idee, de ce nu? S-ar putea implica şi primăria, a sectorului 2 sau a Capitalei, la fel ca la alţii. Sunt multe cluburi sponsorizate de diverse entităţi. Eu îl vând pe un leu şi cine vine să investească în performanţă,” a dezvăluit Negoiţă.

Ionuț Negoiță, despre oferta din Abu Dhabi

Chiar dacă a scos de mai multă vreme clubul la tarabă, Ionuţ Negoiţă recunoaşte că nu se înghesuie mulţi ca să cumpere gruparea din Ştefan cel Mare. Ultimii pe listă ar proveni din zona Golfului. În ultima perioadă a apărut infirmația că Abu Dhabi Business Development, un grup puternic de investiții din Emirate, vrea să bage bani la Dinamo.

Citește și: Primăria Sectorului 2 va reamenaja Parcul Grădina Icoanei, monument istoric. Lucrările sunt estimate la 2,7 milioane lei

“Pare că sunt lucruri serioase cu cei de la Abu Dhabi. Fac tot ce ţine de mine. Furnizez informaţii. Sunt rezervat, nu optimist, aşa am fost de obicei, nu mă entuziasmez până nu e ceva concret,” a precizat finanţatorul lui Dinamo.

Ionuț Negoiță a negociat și cu asociațiile suporterilor

Ionuţ Negoiţă a purtat tratative şi cu una din asociațiile suporterilor care încearcă să salveze Dinamo. Este vorba de DDB, Doar Dinamo Bucureşti.

“Am avut mai multe discuţii cu suporterii, am promis că până în primăvară rămân implicat, cam încă 2-3 luni, dacă va exista mobilizare, un proiect. Văd că se mişcă, au strâns nişte bani, poate mai vine cineva lângă ei care să preia clubul. Păcat că un asemenea club nu suscită interes,” a explicat Negoiţă.